Zorica Antić, poznatija kao Low Z, koju su gledaoci upoznali kada je tverkovala u formatima “Ja imam talenat” i “Pinkove zvezde All Talents”, oglasila se na društvenim mrežama i otkrila je jezivo iskustvo koje je ovih dana doživjela i zbog čega trenutno strahuje za svoj život.

– Ne znam koliko je pametno da o ovome pišem na društvenim mrežama, jer generalno, svoj privatni život ne izlažem javnosti… U ponedjeljak uveče su me pratila četiri mladića u 00:30 h (u to vrijeme sam se vraćala iz plesne škole). Prije svega toga, jedan od njih mi je slao jako uvredljiv i uznemiravjući sadržaj poruka, sa po kojom prijetnjom, ali pošto jako puno muškaraca dnevno blokiram zbog konverzacije (djeco izvini) “Silovaću te!”, “Je**ću te!” slike polnih organa i slično, odlučila sam da i taj kontakt blokiram. Pratili su me od trafike (gdje izlazim iz autobusa) do zgrade. I kada sam bila već ispred ulaza, jedan od njih me je verbalno napao, da sam ovo, da sam ono, da uđem u kola, milom ili silom, i još mnogo toga, pošto od straha koji sam doživjela, imam rupe u sjećanju… Minut nakon što se on drao na mene, izašla su još trojica, sa namjerom da me uguraju u auto uz nastavak vrijeđanja mene naravno… – otkrila je Zorica i dodala:

– Žensko sam, sama sam, nije nimalo naivno. Počela sam da se branim riječima i poletjela ka ulaznim vratima, da otključam interfon i zatvorim ta ista vrata da ne mogu da uđu… Međutim, stigao me je i pesnicom udario u glavu, gdje sam pala i dobila potres mozga. Tada su pobjegli. Nadležni reagovali nisu, nije bilo kamera. Trafika takođe kamere nije imala jer su me tu čekali. Ne znam šta da kažem povodom ovoga, od ponedjeljka ne spavam bez noćnih mora, strah me je da izađem na ulicu, glavobolje i vrtoglavice sam sve do juče imala nesnosne…”

Zorica je inače na društvenim mrežama napomenula da ne želi da mediji objavljuju, ali su je sa portala Espreso.rs ubjedeli, da baš zbog toga, što je ovo slučaj zbog koga moramo da upozorimo i nadležne organe i društvo.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba