Katarina Kaya Ostojić danas živi u sretnom braku, međutim, malo je poznato da pjevačica bila tri puta u braku.

Muzičar Đorđe Miljenović, poznatiji kao Skaj Vikler, jedan od članova grupe “Bad copy” otpočeo je romansu s njom u jednom rijaliti programu, koji se emitovao prije 11 godina, piše “Pink”.

Varnice između sijevnule su još tokom rijalitija, a par je nakon izlaska iz kuće nastavio svoju burnu romansu. Međutim, kako nije sve išlo u pravom smjeru, nakon nekoliko mjeseci zabavljanja, njihova ljubav je pukla, a čini se da su i Skaj i Kaja svoju sreću pronašli sa drugim ljudima.

Dok Kaya uživa u braku sa Džunior Džekom, Skaj je postao otac jedne djevojčice kojoj je dao ime Strela i u jednom intervjuu je priznala da ga je roditeljstvo omekšalo.

Podsjetimo, Kaya je već godinama u sretnom braku sa producentom Džuniorom Džekom, a prije njega je imala dvije bračne zajednice koje su se neslavno završile. Kao mlada udala se za Nikolu Dragojlovića sa kojim ima kćerku Nikolinu, a 2009. godine udala se za tadašnjeg dečka, košarkaša Uroša Duvnjaka. U to vrijeme on je igrao za jedna poljski klub i kada se vratio u Srbiju njihov zajednički život išao je pogrešnim tokom, pa su se sporazumno i bez teških riječi razveli krajem 2010. godine.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba