MANCHESTER CITY najavio je žalbu sportskom sudu (CAS) u Lausannei nakon što ga je UEFA izbacila na dvije godine iz Lige prvaka.

City je kažnjen zbog muljanja s iznosima sponzorskih ugovora i nepoštivanja financijskog fair-playa zbog čega sljedeće dvije sezone neće moći igrati u Europi. No ove sezone mu je dopušteno nastaviti natjecanje u kojem će u osmini finala sljedećeg tjedna igrati protiv Real Madrida.

“UEFA bi sve dala da ih Real izbaci. Ne mogu vjerovati da ih nisu odmah izbacili iz Lige prvaka. Pa bit će cirkus ako je City ove sezone eventualno osvoji. Guardioli će svi odmah govoriti da su je osvojili varanjem i umanjivat će se taj rezultat koji bi sam po sebi bio fantastičan”, rekao je sinoć legendarni Liverpoolov kapetan Jamie Carragher. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tim igračima ne bi smjelo pasti na pamet da otiđu iz Cityja. Zarađuju po 300.000 funti tjedno, a plaćeni su za ono što nisu smjeli biti plaćeni jer je klub varao. Bili su fantastični u prvenstvu, ali u Europi nisu”, dodao je Carragher.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – “UEFA bi sve dala da Real izbaci City iz LP-a jer bi inače mogao nastati cirkus” / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.