Fanovi će malo pričekati, ali Dana je pripremio veliku stvar. Mnogi su borci ‘zaluđeni’ idejom borilačkog otoka, a kako je morao odgoditi UFC 249 te nekoliko priredbi nakon toga, šef najjače svjetske borilačke organizacije odlučio se pobrinuti da u povratničkom UFC-u te premijeri na otoku napravi pravi spektakl.

Foto: IDE GOMES

Naravno, još ništa nije službeno, ali najave su bombastične. Čak tri borbe za titulu trebale bi nas čekati 9. svibnja kad će vjerojatno putem pay per viewa fanovi diljem svijeta moći gledati spektakl s nepoznatog otoka. Nakon što je ‘dagestanski orao’ odletio za Rusiju, u njegove je rukavice za borbu protiv Tonyja Fergusona (26) uskočio Justin Gaethje (31) te bi se oni trebali boriti za interim titulu lake kategorije.

MMA PAR SE ZABAVLJA

Bez odjeće u izolaciji: VanZant i suprug goli treniraju i kuhaju

Ali to nije sve. Te bi večeri na rasporedu trebale biri još dvije borbe za titulu. U bantam kategoriji gdje bi snage trebali odmjeriti prvak Henry Cejudo (33) te Dominick Cruz (35), dok bi titulu u ženskoj perolakoj kategoriji trebala braniti Amanda Nunes (31) protiv Felicije Spencer (29).

Foto: Jason Franson/Press Association/PIXSELL

Tri borbe vrijedne main eventa, a prije njih sami spektakli. Dva nokautera u teškoj kategoriji – Francis Ngannou (33) koji čeka priliku za napad na titulu teške kategorije protiv surinamskog bombardera Jairzinha Rozenstruika (32), zatim povratak bivšeg prvaka Fabricija Werduma (42) protiv Alekseja Oleinika (42) koji je svojevremeno na predaju prisilio i Mirka Filipovića (45).

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Ako se ove najave obistine, čeka nas dosad neviđeni spektakl. I Paige VanZant (26) je spominjala kako bi voljela biti na kartici, a spominje se i borba Michelle ‘Karate hottie’ Waterson (34) pa će fanovi moći vidjeti i jedne od najljepših borkinja u povijesti organizacije. A sad samo možemo čekati zeleno svijetlo.

VANZANT OPET U OKTOGONU?

Ribas izazvala povratak Paige: Idemo na ‘Mortal Kombat’ otok

Moguće borbe na priredbi 9. svibnja

Tony Ferguson vs. Justin Gaethje – borba za interim pojas lake kategorije

Henry Cejudo vs. Dominick Cruz – borba za titulu u bantam kategoriji

Amanda Nunes vs. Felicia Spencer – borba za titulu u perolakoj kategoriji

Francis Ngannou vs. Jairzinho Rozenstruik

Jeremy Stephens vs. Calvin Kattar

Donald Cerrone vs. Anthony Pettis

Greg Hardy vs. Yorgan de Castro

Alexei Oleinik vs. Fabricio Werdum

Carla Esparza vs. Michelle Waterson

Ronaldo “Jacare” Souza vs. Uriah Hall

Vicente Luque vs. Niko Price

Charles Rosa vs. Bryce Mitchell

Više saznajte na izvornom linku: Fabijan Hrnčić – UFC: Dana White najavio spektakularnu priredbu na otoku / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.