Ugojila se 10 kilograma: Najkontroverznija učesnica “Zvezda Granda” se mjesecima krila, a onda je uslijedio šok!

Blic.rs
Prošlogodišnju sezonu "Zvezda Granda" obilježila je učesnica Tijana Kadović, koja je privukla veliku pažnju javnosti s obzirom na to da je na snimanja dolazila u kamperu i sa čitavim timom - stilistom, frizerom, šminkerom, pa čak i obezbjeđenjem.

Prošlogodišnju sezonu “Zvezda Granda” obilježila je učesnica Tijana Kadović, koja je privukla veliku pažnju javnosti s obzirom na to da je na snimanja dolazila u kamperu i sa čitavim timom – stilistom, frizerom, šminkerom, pa čak i obezbjeđenjem.

Tijana Kadović nije prezala čak ni da se suprotstavi članovima žirija, pa je tako u jednoj od emisija imala sukob sa Acom Lukasom. Iako su joj mnogi predviđali uspješnu karijeru, kao i da će odmah po završetku “Zvezda Granda” snimiti pjesmu, Tijana se na iznenađenje svih nakon takmičenja povukla i mjesecima se nije pojavljivala u javnosti.

Ona je zatim priznala da se za to vrijeme ugojila 10 kilograma, što je sve šokiralo, ali je i ponosno pokazala fotografiju u kupaćem kostimu. Šuškalo se da je u drugom stanju, međutim te glasine je demantovala.

– Dragi moji, evo me! Jesam li vam nedostajala? Izvinjavam se što vas nisam obavještavala o tome gdje sam, šta sam, sa kim sam, šta pijem, a šta jedem, ali bila sam na “maaaalo” dužem odmoru, u svakom smislu, jer… recimo da sam tako bila u mogućnosti. Ukratko, odmorila sam se, provela, nauživala i kao što na ovoj slici možete da vidite, pojela SVE osim Bambija! Dakle, obavještenje za pojedine, nisam u drugom stanju, samo sam DEEEBEEELAAAA! – poručila je Kadovićeva.

(Blic)60

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...