Nogomet je prije svega sport u kojem ima jako puno žustrih startova, ali tu i tamo se pojavi poneki ‘gricko’. Naravno, svima nam na pamet pada Luis Suarez i njegovo grickanje Branislava Ivanovića, a onda i onaj griz protiv Chiellinija na SP-u u Brazilu 2014. godine. 

No jedan nogometaš francuskog niželigaškog kluba malo je pretjerao u tome grickanju. Soetrich i Terville su igrali napetu utakmicu na rubu tučnjave, a nakon utakmice je do nje i došlo. Sukobilo se nekoliko igrača, među njih se umiješao nogometaš Tervillea koji ih je htio primiriti i smiriti, a onda se odjednom zavukao jedan igrač Soetricha i ugrizao ga za penis!

Završio je u bolnici i dobio 10 šavova na svojoj muškosti, a počinitelj ovog neobičnog incidenta je dobio oštru kaznu i zabranu od pet godina bavljenja nogometom. 

– Sve se dogodilo na parkingu pored stadiona. Došlo je do verbalnog sukoba, a onda i fizičkog. Rijetkost je da igrači dobiju kaznu od nekoliko godina. Slučaj je bio pomalo nezgodan, mora da je postojala neka napetost jer su osmijesi s lica disciplinskog odbora jako brzo nestali – rekao je Emmanuel Sailing, glasnogovornik lige.

Iako je samo htio mir, kaznu je dobio i ozlijeđeni nogometaš Tervillea koji će s terena izostati šest mjeseci. Njegova momčad remizirala je 1-1 i osvojila prvi bod ove sezone, ali slaba im je to utjeha obzirom na to da ih je Savez kaznio s 200 eura zbog propusta u organizaciji i manjka osiguranja te su im i oduzeli dva boda. 

Više saznajte na izvornom linku: Zdravko Barišić – Ugrizao je protivnika za penis, obojica dobili kaznu / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.