Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo uhapsili su Alžirca čiji su inicijali H.K. (26) jer je kod njega pronađeno i oduzeto devet paketića sa suvom zeljastom materijom koja podsjeća na marihuanu.

Alžirac je uhapšen jučer u popodnevnim satima zbog sumnje da je počinio krivično djelo posjedovanje i omogućavanje uživanja droge, saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Istog dana, sarajevska policija uhapsila je i osobu iz Visokog čiji su inicijali E.A. (32) zbog sumnje da je počinilo tešku krađu u pokušaju.

Uhapšeni je zatečen u Ulici Donja Mandžina u opštini Centar Sarajevo u teškoj krađi u pokušaju iz kuće u vlasništvu lica čiji su inicijali DŽ.Z.

Izvor: Avaz.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.