Policajci iz Ključa uhapsili su muškarca koji se sumnjiči da je u noći s petka na subotu pretukao18-godišnje sestre Emu i Enu Selman u njihovom stanu u Ključu, potvrdila je za “Avaz” Snježana Galić, portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona.

-Naši su odmah reagovali po pitanju ovog događaja. On je lišen slobode i nad njim je zavedena kriminalistička obrada. O svemu je upoznat tužilac, a on je osumnjičen za krivično djelo nasilničko ponašanje – kazala je Galić.

Pretučene su reprezentativke Bosne i Hercegovine u karateu, sestre blizanke, Ema i Ena Selman, koje su napad prijavile policiji u subotu ujutro.

Na svome Facebook profilu Ema Selman je postavila fotografije koje ilustruju fizičke povrede koje je zadobila. Ona je u svojoj objavi imenovala nasilnika Adela Vučkića, te istakla da joj je dosta nasilja nad ženama i da neće šutjeti.

Na ovu objavu reagirali su brojni prijatelji sestara Selman koji su im uputili riječi podrške i osudili nasilje nad ženama.

Nezvanično saznajemo da Mladić bio u vezi s jednom od sestara, te da je po dolasku u njihov stan došlo do verbalnog , a potom i do fizičkog sukoba. Svi su lakše povrijeđeni.

Izvor: Vijesti.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.