Podsjećamo, devojke su, navodno, uhapšene u hotelskoj sobi dok su bile sa klijentima iz Turske.

– Vujinovićeva i Morača su se u momentu hapšenja nalazile sa šestoricom turskih državljana, koji su ih, navodno, unajmili zbog pružanja seksualnih usluga. Prema nekim navodima, tarifa devojaka za noć sa Turcima bila je 500 eura po osobi – navodi dobro obaviješteni izvor iz Crne Gore i nastavlja:

– Hapšenje se dogodilo pred zabezeknutim gostima hotela, koji su u neverici posmatrali policajce kako odvode atraktivne djevojke. U početku im nije bilo jasno o čemu je riječ, a onda se pročulo da je u pitanju elitna prostitucija i da su ljepotice pružale seksualne usluge za novac.

Kako navodi, Vujinovićeva i Morača se već neko vrijeme nalaze na Crnogorskom primorju, o čemu govore i fotografije sa njihovih Instagram profila, koji su baš juče ugašeni.

– One su obilazile sve popularne plaže i poznate lokale, fotografisale su se i pokazivale kako uživaju, a nerijetko su posećivale i jahte. Božana je u Srbiji poznata kao jedna od najtraženijih devojaka makroa Mihajla Maksimovića, koji se već izvesno vrijeme nalazi u pritvoru –

tvrdi izvor i podsjeća da je Vujinovićeva zbog VIP prostitucije hapšena i 2014. godine, zajedno sa starletom Mimi Oro.

– Klijent je angažovao Božanu i izvjesnu Aleksandru, koja radi za drugog makroa. Čim je vidjela Aleksandru na jahti, Božana je nasrnula na nju, jer je sumnjala da je ova ranije namještala policiji da je uhapse zbog prostitucije. Tuču dve žene prekinuli su klijenti, Turci, koji su ih obje, sa sve koferima, izbacili na obalu – prepričava sagovornik srbijanskog Kurira.

Izvor vijesti: Šejla Lilić / azra.ba