Zvezda “Granda” Aleksandra Mladenović privedena je, nakon što ju je policija zaustavila zbog toga što je vozila auto nedozvoljenom brzinom, piše “Svet”.

Policija je ustanovila i to da pjevačica vozi auto poslije ponoći sa probnom dozvolom, što je takođe kršenje propisa, ali sve bi se možda dobro završilo da nije krenula da se raspravlja sa policijom.

Pripadnici MUP-a su je potom priveli!

– Aleksandru su presretači uhvatili oko jedan sat poslije ponoći. Njena je sreća što nije imala alkohol u krvi, inače bi joj slijedila policijska stanica i trežnjenje do jutra. Ali pošto je bila bahata, ipak su je priveli. Ona je mislila da će se izvući na lijepe oči i na to što je poznata, ali nije joj upalilo, pa je dobila dva kaznena boda, plus mjesec dana zabrane upravljanja motornim vozilom i novčanu kaznu od 15.000 dinara (oko 900 KM) – kaže izvor “Sveta”.

Ovu skandaloznu priču potvrdila je akterka Aleksandra Mladenović.

– Sve je tačno i priznajem da je to sve bilo mojom krivicom i da sam pokušala da se izvučem. Vraćala sam se sa rođendana i vozila malo brže, nisam ni primjetila da me juri presretač. Kada su me zaustavili, pokušala sam da im objasnim, ali nisu htjeli da me puste, pa smo se tu raspravljali i zato su me priveli. Provela sam nekoliko sati u stanici i onda su me pustili. Sada poštujem propise i ne planiram da vozim poslije 23 sata, dok mi ne istekne probna dozvola – rekla je Mladenovićeva.

 

Izvor: Alo.rs.

Izvor vijesti: Šejla Lilić / azra.ba