Uhvatio je u prevari, pa izbio novi sukob na estradi!

pink.rs
Čini se da su pojedine zvijezde, ili barem one koje to žele da budu, preozbiljno shvatile društvene mreže, vjerujući da im broj pratilaca na raznoraznim platformama može nadomjestiti stvarni uspjeh.

Upravo je iz tog razloga mladi pjevač Slobodan Radanović prozvao koleginicu Ljupku Stević, koja ga je nekoliko puta zapratila, a nedugo zatim otpratila na “Instagramu“, što je, prema njegovom mišljenju, trik kojim se služi kako bi povećala broj pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

– Dotična žena me već 5. put zapraćuje i otpraćuje na Instagramu. Molim vas, tako se ne postaje influenser – napisao je Slobodan na “Insta storiju“ isprativši tim opisom fotografiju koju je priložio kao dokaz tome da Stevićeva na ovaj način povećava broj pratilaca, dok ona ostaje neko ko prati malo koga na ovoj društvenoj mreži.

– Ne poznajem ga, ne znam ni čime se bavi. Totalno sam van te priče. Glupost živa. Ako se neko afirmisan uhvati za mene, slobodno neka se javi lično da mu odgovorim. Ovi neafirmisani pilićari da se hvataju za moje ime da bi napravili sebi reklamu ne zaslužuju ni komentar. Dakle, pilićarske priče me uopšte ne zanimaju – prokomentarisala je cijelu ovu priču Ljupka Stević.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...