Nije ni slutila šta će se desiti

BONUS: ISPOVIJEST

“Nakon godinu dana braka saznala sam da je moj muž ovisnik o dr.ogama. Tada se fasada laži mog muža počela raspadati i saznala sam i mnoge druge poroke kojima je opčinjen. VEĆ SAM BILA TRUDNA…

 Nisam mogla podnijeti sve te njegove laži i napustila sam ga i vratila se mojim roditeljima, ali… Moja mama je insistirala da se vratim mužu,
da pokušamo svi zajedno da ga vratimo na pravi put, da ga izliječimo, a obzirom da sam bila trudna i to je bio razlog više da nastavimo zajednički život. Vratila sam se i obećao je da će se promijeniti, išli smo na redovne kontrole urina, i zaista je bio čist.

 Sve je bilo savršeno do dana kada sam se porodila i na svijet donijela prekrasnu bebu, bebu koja je od rođenja ovisnik o dro.gama, bebu koja je obilježena za cijeli život, bolesna i to sve zbog njega mog muža.

Tada mi se zgadio da ga jednostavno više nisam željela očima vidjeti i gledati.

Ponovo sam ga napustila, ovaj put zauvijek. Od prijatelja čujem da se ponovo vratio starim porocima i da se njegov život strmoglavo ruši. Nemate pojma koliko sam ga voljela, ali me više uopšte ne zanima, ništa prema njemu ne osjećam osim mržnje i za mene je on mrtav već duže vremena.”

(ispovesti.com)

Više saznajte na izvornom linku: – UHVATIO SAM JE NA FORU, A KAD MI JE OVO ODGOVORILA, ZNAO SAM ŠTA CE SE DESITI: Jadnica, nije ni slutila sta je čeka! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.