Iz tabora Manchester Cityja nam rano u srijedu stiže informacija o potencijalnoj kupovini Lionela Messija.

Naime, „Građani“ su uvjereni da će Lionel Messi, ukoliko ikad bude napuštao Barcelonu, potpisati isključivo za Manchester City. Ovu informaciju je potvrdio ugledni „The Sun“, iz čije redakcije su već potvrdili da znaju za ozbiljne planove Manchester Cityja.

„Očigledno je da Messi uživa u Barceloni, te je sigurno da neće napustiti Barcelonu ubrzo. No, ukoliko ikada bude napustio Kataloniju, on će preći u Manchester City. Stvar je jasna“, stoji u saopštenju.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.