Ukrajinka Jana Orfeva ima samo 21 godinu, a zahvaljujući svom krajnje neobičnom poslu sedmično zarađuje čak 30.000 funti. Orfeva naime, za život zarađuje kao ljubavnica saudijskog princa!

Ona posljednje dvije godine živi na ovaj način, a pored činjenice da tako zarađuje 4.000 funti dnevno, odnosno 30.000 funti sedmično, ovaj multimilioner rado joj poklanja i skupocjene automobile i luksuzna putovanja.

I tu se velikodušnost princa ne zaustavlja – Jani je princ i mimo fiksne plate, u nekoliko navrata poklonio ogromne novčane iznose od preko 115.000 funti.

Ova ljepotica iskoristila je novac da kupi luskuzne stanove u Kijevu i Moskvi. Inače, prijatelji atraktivnu Ukrajinku opisuju kao dobru, lijepu, ali i razmaženu.

Janu na Instagramu prati više od 70.000 ljudi, a tamo svakodnevno dijeli detalje svog luksuznog života, ali se i  neretko hvali svojom vitkom figurom, kao i svojim modnim izdanjima.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Ukrajinka sedmično zarađuje 30.000 funti: Pogađajte čime se bavi / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.