Euforija Lige prvaka trese Zagreb! Još u prijepodnevnim satima rasprodana je čitava donja zapadna tribina maksimirskog stadiona za utakmicu s Atalantom, a sada su planule i karte za istok.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Zapad se rasprodao samo pola sata nakon puštanja ulaznica u prodaju. Puno navijača Dinama ima godišnje ulaznice, a oni koji su karte nabavljali u slobodnoj prodaji nisu željeli riskirati i već su prvi dan otišli po svoj vrijedni komad papirića.

U prodaji su za navijače Dinama i dalje ulaznice za tribine sjever dolje, sjever gore i zapad gore. Ulaznice za utakmicu se mogu kupiti i online, pa ako ne želite čekati u redu, možete ih nabaviti i iz vlastitog doma. Samo, budite spremni na borbu s padanjem sustava zbog velike navale.

Dinamo će gotovo sigurno Atalantu, za koju igra Mario Pašalić, dočekati pred punim Maksimirom. Utakmicu nestrpljivo čekaju i gostujući navijači koji u Zagreb stižu s 35 autobusa iz Bergama. Na jugu će biti 3.000 Talijana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Cijene ulaznica u pretprodaji (12.9.-17.9.)

Tribina sjever dolje 120kn
Tribina sjever gore 120kn
Tribina istok 200kn
Tribina zapad gore 200kn
Tribina zapad dolje 300kn

Cijene ulaznica na dan utakmice (18.9.)

Tribina sjever dolje 150kn
Tribina sjever gore 150kn
Tribina istok 250kn
Tribina zapad gore 250kn
Tribina zapad dolje 400kn

Prodaja na dan utakmice (18.9.)

Srijeda, 18.9. od 11:00 do 21:45h (do kraja prvog poluvremena)

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izvor: Jelena Ćubel / 24sata.hr