Pop zvijezda Nataša Bekvalac proslaviće s beogradskom publikom 20 godina svoje muzičke karijere, povodom čega je zakazala veliki solistički koncert 14. februara u “Štark areni”.

Pjevačica je to uradila djelimično i radi svojih vjernih fanova koji su to jedva čekali, međutim, kada je posjetila “Štark arenu”, obuzela ju je trema, o čemu svjedoči i snimak koji je kasnije objavila putem Instagrama.

– Šta ćemo da radimo? – kroz smijeh je Nataša upitala svoju saradnicu, koja joj je objasnila da je ona bila ta koja je zakazala koncert u areni, te da će morati i da ga održi.

– Je l’ može rikverc? Je l’ može puj-pike, ne važi? Imala sam divan i miran život… – našalila se ona a onda umalo i zaplakala od treme.

Pogledajte video:Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.