UNIŠTILA GA LJUBOMORA! Sloba rušio sve ispred sebe i samom sebi polomio ruku i vikao: POLOMIĆU GA! (VIDEO)

pink.rs
Ovakce scene nije pravio nijednom do sad.

Sloba Radanović i Luna Đogani prošli su posljednjih mjesec dana kroz težak period. Oni su pregrmjeli zajedno ulazak njegove zakonite supruge Kije Kockar u rijaliti, kao i mnogo zluradih komentara. Ipak, prethodno večer za njihovu vezu bilo je kobno i to Slobine ljubomore.

Njihov sukob započet je zbog toga što se Sloba na par minuta odvojio od Lune, a baš tada njoj je prišao Nikola Arsić. Slobu danima Saška Karan i Milan Milošević ubjeđuju da između Lune i Nikole postoji hemija, a večeras je kap prelila čašu.

Sad ću da ga ubijem! Polomiću ga, on hoće da mu polomim pič*u šta on tebi prilazi na žurci kad si sama- govorio je bijesno Sloba Luni.

Dečko me nije muvao. Ja volim samo tebe, molim te se smiri. Kunem ti se životom da me nije muvao- molila je Luna Slobu da se umiri.

Sloba je tada počeo da je ignoriše, što je Lunu dovelo do ludila, tako da je pobjegla u kuću,a on je ostao sam na žurci.Nakon nekog vremena njih dvoje su se sastali u pabu gde je Sloba u naletu bijesa počeo da udara sto, a kada je shvatio šta je uradio počeo je da jauče.

Ponovo sam polomio ruku! Jeb*no sam ponovo polomio ruku !- vikao je Sloba.

Luna je, vidjevši to, pobjegla do kapije po kojoj je počela da lupa iz sve snage. Sloba je za to vrijeme vikao i lomio po pabu, a bilo je očigledno da ga je do ovoga dovela enormna količina alkohola u krvi.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...