UNOSAN BIZNIS: Hanka naplaćivala autograme po 20 dolara? (FOTO)

expresstabloid.ba
Prije nekoliko dana na facebook fan page stranici Expressa stigao je neobičan komentar o neprijatnom iskustvu jednog dijasporca na koncertu bh. dive sevdaha Hanke Paldum.

Prije nekoliko dana na facebook fan page stranici Expressa stigao je neobičan komentar o neprijatnom iskustvu jednog dijasporca na koncertu bh. dive sevdaha Hanke Paldum.

Naime, kako sam kaže imao je veliko poštovanje prema ženi izuzetnih vokalnih sposobnosti, no međutim, to sve sve palo u vodu 10. marta u Sidneju kada je Paldum održala koncert sa kolegom Harisom Kulovcem.

Prema pričima ovog čovjeka (ime i prezime poznato redakciji) Hanka je poslije otpjevanog prvog bloka pjesama najavila pauzu, da bi navodno njen harmonikaš Samir dodao da ko želi da se slika sa Hankom to može uraditi.

Naravno poštivaoci lika i djela poznate pjevačice krenuli su ka prostoriji u kojoj se odmarala. Ono što je našeg čitatelja šokiralo jeste činjenica da je Hanka svoje autograme na neki način naplaćivala. Dala je ultimatum svojim fanovima prvo da kupe njen CD koji košta 20 australijskih dolara, pa tek onda može da se slika s njima.

 

 

VOLI DA IZAZIVA GOLIŠAVIM FOTOGRAFIJAMA: Neodoljivi poljski geni u tijelu Kinsey Wolanski

Neodoljivi poljski geni u tijelu Kindsey Wolanski. Pogledajte fotografije koje smo vam pripremili.

Wolanski je ponosna na svoje obline, potpuno je prirodna te ističe da ne voli silikone i tetovaže. Dvadesetogodišnja plavuša vodi aktivan život, ide u teretanu, a fitness i putovanja su joj najveće zadovoljstvo.

Muškarci koji mogu privući pažnju lijepe Kinsey moraju biti ljubazni džentlmeni te se ponašati tako da se ona osjeća posebnom.

 


0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...