Zoran Pejić Peja ponovo je došao u veliku žižu javnosti kada je prihvatio da bude jedan od voditelja rijalitija “Parovi” na TV Happy.

Dodatno je zagolicao javnost svojom izjavom za Kurir u kojoj je rekao da bi Ognjen Amidžić ali i mnogi drugi željeli da budu kao on ali da je on jedina voditeljska zvijezda.

Ali Peja je i ranije bio oštar na jeziku. Tako je u emisiji “Press Pretres” na TV Grand otvorio dušu i ispričao i neke stvari koje se do tada nisu znale.

-Emisiju sam naslijedio od Vojina Vojinovića, to mi je lična karta. Imao sam sreću i volju, sa pjevačima sam tezgario, družio se. I to sam posle donio na TV. Ja sam prvi doveo kafanu na TV. Prvi sam sam Šabanom Šauličem i Vericom Šerifović, nju tada niko nije znao… Tada je Šaban došao sa jednom lijepom gospođom i pitao da li može da gostuje sa njim.

– A što ne bi moglo, rekoh mu.

Ta emisija je probila sve rejtinge. Kada se završila emisija ja sam se vozio gradom i grad je bio sablasno pust. Nigdje nikog nema. Svi su gledali tu emisiju.

Gostovanja u mojoj emisji su se tada i naplaćivala. Pjevači koji su bili slabiji morali su da plate da bi gostovali kod mene u emisji. E poslije naravno njima skoči cijena.

Kada je gostovala Nada Topčagić ta emisija je trajala tri sata. Moram da priznam, mi smo tad i malo popili… A ona je jedini pjevač koji kad popije bolje pjeva. Znaš zašto? Zato što je ona veliki tremaroš.

Popila je par komada, i ona se opustila…

Sa 30 godina sam ušao u tu voditeljsku priču. Tada mi ništa nije bilo teško. I tad sam razmišljao da li ja želim da budem spiker… Ali ja sam odlučio da budem budala, da skačem na TV, da pričam viceve, da pijem… Sve da radim ono što do tada niko nije radio.

Moj posao je da budem voditelj na veselju. I ja sam jedini voditelj koga je teško uzeti jer sam skup. Ima voditelja koji su mnogo jeftiniji i oni rade… Ali dobro. Ali ja ne. Ja imam svoju cijenu ispod koje ne idem. I tako poštujem sebe. E kad je tako, i kad dođem kod čovjeka, pa šta ima da mi bude teško kad mi je platio.

Najveća suma koju sam donio sa tezge je bilo oko 28.000 maraka. To je bilo sa dvije tezge. A najveća novogodišnja cifra za to veče je bila 8.000.

ESTETSKE OPERACIJE

Uradio sam zube i obrve. I farbam se naravno. Ali imao sam problem kad je trebalo da počnem da se farbam. Mislio sam da će moja muškost da kapitulira kad se ofarbam. Ali kad sam se ofarbao i kad su mi rekli da mi super stoji ja sam dobio samopouzdanje.

 

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba