Upoznajte Sarah Ellen, dvojnicu bh. manekenke Amre Silajdžić

Jako velika sličnost naše poznate manekenke Amre Silajdžić i Sarah Ellen.

Mnogi su upravo zahvaljujući fizičkim sličnostima s nekom od poznatih zvijezda uspjele dobiti pažnju medija. Uglavnom su žene širom svijeta pokušavale plastičnim operacijama postići izgled Angeline Jolie, Megan Fox,Kim Kardashian, Pamele Anderson i drugih.

Amra Silajdžić

Međutim, nekima je priroda jednostavno omogućila da imaju skoro identičan izgled kao neke od navedenih glumica. Tako se u proteklih nekoliko godina pisalo o tome da su neke od poznatih zvijezda u krvnom srodstvu sa do tada anonimnim , ali mnogo sličnim osobama. Katy Perry je definitivno jedna od onih koje povezuju sa najviše dvojnica među kojima su Zooey Deschanel, Emily Blunt, Lizzy Caplan, Taylor Schilling te Krysten Ritter.

Amra Silajdžić
Kada su u pitanju bosanskohercegovačke poznate i uspješne ličnosti, čini se da većina od njih još uvijek nisu “otkrile“ svoje potencijalne dvojnike. Ipak, Sarah Ellen je australska zvijezda društvenih mreža, koja svojim izgledom nevjerovatno podsjeća na našu najuspješniju manekenku Amru Silajdžić Džeko.

Amra Silajdžić

Dvadesetogodišnju Australku često nazivaju i “Instagram fenomenom“, jer je za šes mjeseci uspjela skupiti više od 350.000 pratilaca, a trenutno ima 875.000. Sarah se bavi fotomodelingom, pjevanjem, glumom, a aktivna je i kao vlogerka te posjeduje svoj YouTube kanal.

U našoj galeriji pogledajte neke od fotografija te uporedite Sarah i Amru.

Sarah Ellen

Amra Silajdžić

 0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...