UŠAO SAM U WC I VIDIO ŽENU KAKO OPET RADI ONO, KAD SAM REKAO JARANU SMUČILO MU SE: Vjerujete li vi ovo, MORAM HITNO NEŠTO PODUZETI!

OSTATAK CHATA NA FOTOGRAFIJI ISPOD: 

BONUS ISPOVIJEST :

“Prije 6 dana sam rekao djevojci da idem na hitan put i da se nećemo čuti redovno. Pitala me za razlog ali uspeo sam nekako da smaknem pogled i da je slažem.

Neposredno poslije razgovora sa par drugova sam otišao na njeno selo, gde provodi dosta vremena i pored reke ispred njene kuće u veliku topolu sam sa društvom ugravirao našu sliku i ispisao najljepše provedene trenutke s njom.

Ispod slike sam napravio mala vratanca koja kad otvori ima malu policu da izvuče, i u toj polici će da stoji vjerenički prsten. Ovo sam napravio kao krunu naše veze koja traje već 4 godine.

Sinoć sam se vratio, a sada ovo pišem jer ne mogu da je pogledam u oči što sam je slagao iako znam da sam to učinio za nešto veće, odradili smo profesionalnu stvar i nadam se da će da odlijepi kad bude vidjela. Držite mi fige da sve prođe kako treba jer ujutro idemo na selo…”

Više saznajte na izvornom linku: – UŠAO SAM U WC I UGLEDAO ŽENU KAKO OPET RADI ONO, KAD SAM REKAO JARANU SMUČILO MU SE: Vjerujete li vi ovo, BLAMAŽA! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.