Prema dostupnim podacima preminuli su muška osoba 1959. godište iz Bosanske Krupe, dvije muške osobe iz Cazina 1940. i 1950. godište, te jedna ženska osoba 1941. godište iz Cazina…

Prema zvaničnim informacijama, u posljednja 24 sata ukupno je 12 novozaraženih lica koronavirusom na prostoru USK.
Testirano je 29 osoba. Šest je novozaraženih iz Bihaća i po dvoje iz Cazina, Ključa i Velike Kladuše. Na Infektivnom odjelu KB u Bihaću 4 pacijenta su izgubila bitku sa Covidom. Prema dostupnim podacima preminule su muška osoba 1959. godište iz Bosanske Krupe, dvije muške osobe iz Cazina 1940. i 1950. godište, te jedna ženska osoba 1941. godište iz Cazina.

U Kantonalnoj bolnici trenutno su smještena 72 pacijenta, od čega je na koronavirus pozitivno 71 lice, dok se za jednog pacijenta sumnja na zarazu. Podršku respiratora trenutno ima 6 pacijenata.

Izvor: Cazin.NET

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.