Dana 28.11.2020 održano je prvenstvo USK u karateu u Velikoj Kladuši u organizaciji KK Regeneracija uz poštivanje svih epidemiološki mjera.

Na današnjem prvenstvu je učešće je uzelo 15 klubova i 175 takmičara. Klub je nastupio sa 9 takmičara i napravio dobar rezultat s obzirom na postojeću situaciju i da je ovo prvo takmičenje od početka ove krize sa virusom klub je zadovoljan sa rezultatom.

Takmičari su osvojili:

5. Zlatnih medalja
2.Srebrene medalje
5.Bronzanih medalja

Osvajači Zlatnih medalja su :

Vilić Sara kate 2009 godište
Vilić Sara borbe 2009 +44kg
Vilić Elvedin borbe 2007 +55kg
Dolić Daris kate 2011 godište
Muranović Rajla kadetkinja.

Srebrene medalje su osvojili:

Muranović Rajla borbe kadetkinje -47kg
Muranović Ilhan borbe kadeti -52kg.

Bronzane medalje su osvojili:

Vilić Elvedin kate 2007 godište
Kovačević Ajdin borbe 2010 -45kg
Harbaš Refko kate juniori
Perviz Sajdina borbe 2009 +44kg
Perviz Irnes borbe 2007 -45kg

Zahvaljujemo se organizatoru na odličnoj organizaciji i zahvaljujemo se roditeljima koji su bili podrska svojoj djeci, a tako i klubu pogotovo kad se uzme u obzir situacija u kakvoj se nalazimo.

Trener Senad Vilic

Izvor: Cazin.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.