Na području Unsko-sanskog kantona (USK) u posljednja 24 sata zabilježena su tri krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira, te jedna saobraćajna nezgoda, navedeno je u redovnom izvještaju Ministarstva unutrašnjih poslova USK (MUP).

Kada je u pitanju kriminalitet, jedno krivično djelo zabilježeno je u Bihaću, a u pitanju je „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga”. Ista situacija je bila i u Velikoj Kladuši, dok je u Cazinu zabilježena jedna teška krađa.

Javni red i mir narušen je dva puta i to u Sanskom Mostu i Velikoj Kladuši po jednom, a u pitanju je „Vrijeđanje i omalovažavanje OSL“ i „Drsko ponašanje“.

U posljednja 24 sata bila je i jedna saobraćajna nezgoda u Cazinu, u kojoj nije bilo povrijeđenih.

Izvor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.