Jučer je održan sastanak članova Izvršnog odbora i Skupštine strukovnog udruženja frizera i vlasnika frizerskih salona, saopćeno je na Facebook stranici Vlade USK.

Ovo strukovno udruženje organizovalo se i radi profesionalnog usavršavanja ali i sa namjerom zajedničkog rada u prilagođavanju poslovanja uvjetima koje je globalno izmijenila pandemija korona virusa.

Na radni sastanak pozvali su i premijera USK Mustafu Ružnića koji je istaknuo značaj strukovnog uvezivanja privrednika te saradnje sa institucijama vlasti kojima je obaveza stvarati ambijent i uslove za poslovanje.

Izvor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.