Popularna pjevačica Jelena Karleuša na MAC 2020 došla je u uskoj svilenoj haljini koja prati liniju njenog tijela i koja je istakla njene duge noge, bujne grudi, ali i vitku figuru koju je JK dovela u red.

Sinoć je u haljini visokog proreza, koju potpisuje Albanka Dona Matoshi, koračala hodnicima Štark Arene, a u jednom trenutku joj se haljina previše zadignula i otkrila pogled na međunožje.

Jeleni to nije zasmetalo već naprotiv, fotografijama se pohvalila na svom Instagram profilu. Dobila je brojne komplimente svojih fanova na račun izgleda.

Karleuša se ipak u toku MAC-a presvukla u zlatnu haljinu sa resama.

 

Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Uska svilena haljina joj pobjegla: Jelena Karleuša pokazala previše / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.