UŠLI U KARANTIN: Ovo su učesnici Zadruge! (GALERIJA)

Pink.rs
Sve je spremno za početak najimpresivnijeg rijalitija na ovim prostorima, ``Zadruga``, koji je zakazan za sutra, u 21 čas, na TV Pink, a spremni su i učesnici ovog zahtjevnog projekta. Naime, neki od poznatih ličnosti koji će biti dio najspektakularnijeg projekta na ovim prostorima, ``Zadruga``, već su ušli u karantin.

Među prvima su u karantin stigli Miki Đuričić, Luna Đogani, koja se sinoć od porodice i prijatelja oprostila na večeri, zatim Sloba Radanović, ali i manekeni Marko Zec i Anđelo Ranković, koji se srdačno pozdravio sa svojim budućim cimerom, košarkašem Markom Janjuševićem.

Ubrzo je stigla i Zorana Stefanov, koja se prisutnima požalila da je imala mali peh.

– Pukao mi je kofer, to je maler jer sam stigla na vrijeme – rekla je kroz osmijeh atraktivna Pinkove zvezda.

Pored njih, u karantin su stigle i zvijezde “DNK“ emisije, Divna Milanović i Marko Kocić, reper Bane Čolak, ali i novinar Milan Milošević.

Ipak najviše pažnje privukao je dolazak najatraktivnijih djevojaka – Andrijane Radonjić i Anđele Mitkovski, odnosno Anđele Veštice, koje su pozirale sa Zoranom, a ubrzo im se pridružila i Mina Vrbaški, kojoj je rukometaš Dušan Zdravković pomogao oko kofera.

Ubrzo su se pred okupljenima pojavile i Saška Karan i Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, koja je bila veoma oskudno odjevena, a stigla je i da se posvađa sa manekenom Markom Zecom rekavši da s njim neće da dijeli isti kadar.

Inače, očekuje se dolazak i drugih učesnika.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...