Hrvati su opet u glavnoj ulozi!

U 23. kolu Serie A igrao se Derbi della Madonnina, snage su odmjerili Inter i Milan, a od početka su naši reprezentativci preuzeli na sebe svjetla reflektora. Milan je silovito krenuo, a Ante Rebić u 40. minuti je iskoristio odlično dodavanje Zlatana Ibrahimovića i zabio za vodstvo Milana 1-0.

FANTASTIČAN GOL BROZA

Kakav spektakl! Prvo Rebić, a onda je Brozović zabio raketu

Ibra je ubrzo povećao vodstvo, a u drugom dijelu – potpuno druga priča. U 51. minuti Marcelo Brozović dolazi do odbijanca kojeg pogađa u padu i šalje pravu raketu u gol ‘rossonera’. Za 2-1! A s tim je započeo i preokret pa je Inter već u 70. minuti imao 3-2.

No tko je bio bolji? Inter je možda nadigrao Milan, no je li i od Hrvata bio bolji onaj u dresu ‘nerazzurra’?

Rebić je izašao s terena u 84. minuti, a njegova finalna ocjena prema SofaScoreu bila je 7,0 te je bio treći najbolji u dresu Milana. Imao je Rebinho 40 dodira na utakmici, 66% točnih dodavanja, od toga jedno ključno. Briljirao je Rebinho međutim u driblinzima! Pet puta je pokušao, četiri su bila uspješna… Dueli? Osvojio je 5 od 12. Jednom je presjekao loptu, jednom ju je oduzeo…

Brozović je na suprotnoj strani ipak odigrao još malo bolje. Finalna ocjena mu je prema SofaScoreu bila 7,2. Cijelu utakmicu proveo je na terenu. Imao je 62 dodira s loptom, 40 točnih dodavanja s 85% uspješnosti, dvije točne duge lopte i jedno ključno dodavanje. Triput je opalio, dvaput u okvir, a nije imao uspješnih driblinga. U duelima imao je četiri od deset uspješnih. Triput je otklonio opasnost, jednom blokirao udarac, a triput je i oduzeo loptu!

Više saznajte na izvornom linku: Ricardo Kulušić – Usporedba: Inter – Milan 4-2; Brozović – Rebić: Tko je bio bolji? / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.