Miki Đuričić poznat je kao neko ko baš ne bira reči tokom svađe, a još u prošloj sezoni rijalitija “Zadruga” za vrijeme jedne svađe sa Anom Korać otkrio je njenu tarifu izjavivši da noć sa njom košta između 200 i 300 eura.

U ovoj sezoni Ana i Miki su izgladili odnose, a Koraćeva je čak izjavila i da je Đuričić najrealniji:

– Ana, rekla si da je Miki najrealniji u kući, nakon što se raspravljao sa Aleksandrom, da li je Miki bio najrealniji kada ti je u “Zadruzi 1” rekao da koštaš 200-300 eura i, ako ti se on nasadi na kosti, da ćeš da letiš napolje – pročitao je pitanje gledaoca Milan Milošević.

– To smo se nešto svađali u početku, tad me Miki nije poznavao, niti je znao ko sam i šta sam. To je jedina svađa sa Mikijem, tako da, šta da komentarišem glupost- odgovorila je Ana.

Naravno i Miki je imao nešto da kaže na ovu temu, ali mu se ubacivala Aleksandra Subotić, tvrdeći da on i dalje zauzima stranu i to Aninu.

– Šta je ona, ne znam i ne zanima me. Vi ste jedne druge nazivale k*rve i većina je žena ofirale jedna drugu. Znam da je Ana imala moćne momke, ali niko nije rekao da je plaćao. Možda je bilo poklona – rekao je Mići.

– Ja se nadam da joj je od prošle godine porasla tarifa – dobacila je Aleksandra, a onda joj je Koraćeva zaprijetila sudom.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

(Republika.rs)