Oni koji žive i rade u blizini zgrade pop pjevačice Anabele, tvrde da njenog bivšeg muža Andreja Atijasa nisu vidjeli više od mjesec dana, kao i da ona u posljednje vrijeme izgleda jako loše.

– Pjevačica je danima lošeg raspoloženja i lošeg izgleda – kažu njene komšije za “Kurir”.

Oni tvrde da pjevačicin loš period datira otkako više ne živi sa Atijasom.

Ispred Anabeline zgrade nije bio parkiran njen automobil, što i ne čudi, jer se tek vratila iz Sjeverne Makedonije, gdje je njena kćerka Luna Đogani imala nastup, pa je spavala u njenom stanu na Novom Beogradu.

Ipak, njene komšije kažu da bivšu gospođu Atijas viđaju u kraju.

– Anabelu viđam često u posljednje vrijeme, ali uglavnom samu ili sa kćerkicama. Andreja baš dugo nisam vidjela, sigurno jedno mjesec-dva. Posljednji put sam ga srela kada je dolazio po kćerku i izveo je negdje, a Anabela nije bila s njima. Pročitala sam da se razvode, ali to sam i pretpostavljala jer ih dugo nisam vidjela zajedno. Moj prozor gleda na njihovu terasu i često sam viđala njega ranije, a sada ne – kaže komšinica koja živi prekoputa Anabele.

Jedan penzioner, koji živi u zgradi pored Atijasovih, otkrio je da pjevačica loše izgleda u posljednje vrijeme.

– Sad čujem od vas da su se razveli! Nisam znao. Ali sada mi je jasno zašto Anabela tako loše izgleda. Nju donedavno niste mogli da vidite da izađe iz zgrade da nije skockana, uvijek je imala lijepu frizuru, lijepo je obučena, našminkana. U posljednje vrijeme izgleda jako loše, uvijek je nesređena, da ne kažem onu ružnu riječ, malo ofucana, jako ozbiljna – kaže on i dodaje:

– Ranije se uvijek lijepo javljala, bila je nasmijana. A prije neki dan sam je sreo i bila je baš tužna, javila se, ali je odmah spustila pogled – kaže on.

Prodavačica iz obližnje prodavnice kod njene zgrade, potvrdila je priču Anabelinih komšija.

– Andreja smo ranije slabo viđali, a sada ga tek ne viđamo. Ni Anabelu nisam vidjela posljednjih nedjelju dana sigurno, a posljednji put kada je bila, djelovala je neraspoloženo. Ona je inače veoma ljubazna, nasmijana, a tada je bila baš smorena, imala je podočnjake, djelovala mi je neispavano, podbuhlo i nije željela da priča nešto mnogo – kaže prodavačica.

Podsjetimo, Anabela i Andrej su se zvanično razveli prije dvije nedjelje. Razlog rastanka, kako pjevačica tvrdi – nije prevara, već jednostavno nisu više mogli da budu zajedno pa su se se sporazumno razišli.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba