Pjevačica Severina ponovo je oduševila i bila glavna tema HRT-ovog događaja na kojem su predstavili svoju jesensku šemu ‘Jesen u mom domu – dom je tamo gdje je HRT’. Iako je bilo mnogo okupljenih, svi su pričali o zamamnom izgledu pjevačice, koja je svojim nastupom začinila cijelu prezentaciju. Uz besprijekornu frizuru i šminku, haljina je ta koja je istaknula sve njezine atribute.

Dizajnerice ove haljine napravljene od šljokica su Mateja Dujić i Neira Sinanbašić, koje se kriju iza brenda ‘Mateyaneira’. Za Story.hr, Mateja je otkrila što ih je inspiriralo za spomenutu haljinu, ali i kako je to raditi sa Severinom.

‘Ova haljina posebno je kreirana za Severinu. Inspiraciju smo pronašle u crnoj haljini koju je nosila nedavno’, ispričala je Mateja te dodala da je pjevačica htjela nešto slično tome, jer se u spomenutoj haljini osjećala lijepo i ugodno. Naime, haljina s dubokim izrezom na nozi rađena je od šljokica koje su nizane u više slojeva i materijala. Zbog skupoće materijala od kojeg je sašivena, cijena haljine bit će između 500 i 600 eura. Iako trenutno dio kolekcije, dizajnerice smatraju da će upravo ta haljina biti dobra najava za novu kolekcije koju će predstaviti na Fashion Destinationu.

Ovaj dvojac može se pohvaliti dugogodišnjom suradnjom sa Severinom.

Ona uvijek zna što želi, pa uvijek od prve dogovorimo sve detalje’, ispričala je jedna od dizajnerica spomenutog brenda. Natuknice koje im ova 47-godišnjakinja daje, one pretvore u skice i svaki put pogode.

‘Od nastanka brenda surađujemo s njom – od haljina za velika događanja, odjevne kombinacije za nastupe, pa do svakodnevnih komada’, rekla je Mateja.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba


PROMO PLUS: Možda vas zanima i ovo: