Ana Sević uživa u novoj ljubavi sa bogatim dečkom Danijelom Nedeljkovićem.

Par već dva mjeseca boravi u Budvi gdje on ima kuću, a da je njihova veza veoma ozbiljna.

Poznati par se pripremao da isplovi jahtom iz luke u Starom gradu. Najprije je Ana stigla sa drugaricom, prijateljicom i njihovom djecom, a pola sata nakon toga pristigao je Nedeljković sa drugarom, koji je gurao kolica puna hrane i pića kako bi se opremili za vožnju jahtom po Crnogorskom primorju.

Kada je sve bilo na svom mjestu, Danijel se latio mobilnog telefona i fotografisao svoju dragu Anu, koja mu je pozirala kao pravi model.

Pjevačica ga je zatim nagradila poljupcem, a ubrzo nakon toga počeli su da se jure po jahti kao djeca. Iako je Ana bila brža, Danijel ju je stigao, a onda su počeli strastveno da se maze i ljube. Biznismen je stezao svoju dragu oko struka, a ona se uvijala oko njega stavljajući mu do znanja da uživa u erotičnoj akciji na jahti!

“Njih dvoje se obožavaju, Danijel se trudi da ispuni sve Anine želje, ali s druge strane, ona je veoma skromna i najvažnije joj je da među njima vlada povjerenje, a sve ostalo joj nije bitno. Njena kćerkica Lorena obožava maminog dečka, kao i on nju, pa slobodno mogu da kažem da je za sve ovo vrijeme koliko su njih dvoje zajedno Danijel više otac Loreni nego što je Darko ikada bio”, kaže izvor za “Alo”.

 Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba