GORICA dočekuje Rijeku u utakmici 22. kola HNL-a i drugom derbiju dana nakon Osijeka i Dinama, a tekstualni prijenos susreta možete pratiti na Indexu od 17:30 sati. 

GORICA – RIJEKA 0:0

Tijek utakmice: 

39’ Velika prilika za Rijeku! Lončar je uzeo loptu na sredini terena i nakon šprinta od 50 metara pokušao Kahlini gurnuti loptu kroz noge. Vrata Gorice bio je spreman na to i obranio je ono što je trebala biti matna situacija za Rijeku.

34’ Velika prilika za Rijeku! Nakon kontranapada Rijeke na udarac se namjestio Halilović koji nije dobro zahvatio loptu, ali je onda svejedno natjerala Kahlinu da se pošteno istegne jer je išla uz samu stativu. 

30’ Nova prilika za Rijeku, ovoga puta pucao je Halilović, ali ravno u Kristijana Kahlinu koji je to lako zaustavio. Rijeka je živnula nakon pokušaja Čolaka i pokušava doći do gola, Gorica zasad nije ravnopravan suparnik. 

26’ Žuti Karton za Čabraju! Prekršaj nad Halilovićem kažnjen je kartonom i slobodnim udarcem za Rijeku u opasnoj zoni. 

23’ Velika prilika za Rijeku! Štefulj je prošao kroz desnu stranu obrane Gorice u dodao loptu u prostor prema Čolaku koji je bio na pet metara i zapucao po golu, ali lopta je pogodila stativu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19’ Žuti karton! Dobio ga je Tibor Halilović!

15’ Opasan ubačaj Gorice iz slobodnog udarca, Ndiayje je odlično pucao glavom, lopta je otišla pored gola.

10’ Prilika za Rijeku. Štefulj je ubacio s lijeve strane, na loptu je natrčao Raspopović, ali njegov udarac iz prve s 15 metara prošao je uz vratnicu

5’ Zasada nema izglednih prilika ni sa jedne strane. Rijeka je nešto bolje otvorila utakmicu i izgleda posloženije od domaće momčadi. 

1’ Počela je utakmica! 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – UŽIVO GORICA – RIJEKA 0:0 Čolak i Lončar promašili nemoguće, Rijeka dominira / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.