DINAMO – ŠAHTAR od 21 sat u četvrtom kolu skupine Lige prvaka. Dinamo bi pobjedom došao nadomak drugog proljeća u Europi zaredom, ali ovaj put u nokaut fazi Lige prvaka. U pokušaju da to ostvari, pomagat će mu 30 tisuća navijača na rasprodanom Maksimiru. 

Šaljite nam vaše fotografije s Maksimira na [email protected]

20:15 Sjajna vijest za navijače Dinama: Neposredno prije utakmice prestala je kiša, koja je padala zadnja tri sata.

20:00 Kiša prijeti pokvariti spektakl. Dinamo je prigodnom grafikom objasnio kakve se kišobrane smije, a kakve ne smije unositi na tribine:

19:55 Bad Blue Boysi postavljaju transparente na sjeveru:

19:45 Ušli smo na Maksimir sat i 15 minuta prije utakmice:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19:30 Pogledajte javljanje našeg reportera s Maksimira:

 

Isti rivali igrali su prije dva tjedna u Harkivu 2:2, ali Dinamo je bio osjetno bolji i zaslužio pobjedu. Njegovi igrači dva su puta pogađali okvir gola, a Šahtarov hrvatski velikan Darijo Srna priznao je da klub kojem je pomoćni trener može biti daleko zadovoljniji podjelom bodova.

Iako Dinamo u Ukrajini nije odnio rezultatsku pobjedu, nju je svakako izborio na tribinama. BBB-i su nakon dugog marša došli do stadiona na kojem u egzilu domaće utakmice igra ukrajinski prvak. Tamo je njih 200 neprestanim navijanjem stvorilo maksimirsku atmosferu.

A kakav će štimung za sat i pol biti na Maksimiru, uvelike će diktirati (ne)vrijeme. Nakon jučerašnjeg cjelodnevnog potopa, Zagreb je danas od svitanja do sumraka uživao u krasnom, sunčanom vremenu. Ali u 17 sati počela je padati kiša, a prognoza je da će se oborine nastaviti od 20 sati.

S obzirom na to da su na Maksimiru natkrivene samo lože, boravak ostalim navijačima na stadionu znači da bi oko dva sata proveli na kiši. 

Navijači Dinama uvjeravaju da će, bez obzira na vremensku situaciju, oni ispuniti Maksimir i na njemu stvoriti paklenu atmosferu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr