Nije puno prošlo otkako ih je Osijek nadvisio u Kupu, a Inter se već mora okrenuti prvenstvu i utakmici s drugoplasiranom momčadi tablice. Dok se Zaprešićanima ne prisjeća posljednjih utakmica HNL-a u kojima su upisali čak četiri uzastopna poraza, Hajduka je u posljednjem kolu potopila Rijeka, dok je prije toga na Maksimiru otkinuo bod prvacima. 

Ipak, unatoč deset bodova zaostatka za Dinamom pred sam kraj prvog dijela prvenstva, Hajduk samouvjereno dolazi na Sjever Hrvatske okušati se protiv momčadi koja za njima kiksa čak 20 bodova. 

Zbog suspenzije kod Intera neće biti mladi Mitrović, dok je kod Hajduka puno više minusa u kadru. Zbog suspenzije nema Hamze, Nejašmića, Caktaša i Vuškovića, a i dalje nema niti kapetana Juranovića zbog ozljede. Upitan je još uvijek i Bradarić, iako se vratio treninzima.

Glavni sudac utakmice je Mario Zebec iz Cestice, a pomoćnici su mu Vedran Đurak (Stupno), Marko Stolnik (Varaždin) i Marko Cestarić (Sisak). Delegat susreta je Tihomir Čalić iz Marčana dok je kontrolor suđenja Danijel Trampus iz Osijeka, a ispred HNS-a za sigurnost je zadužen Marko Svilić.

Više saznajte na izvornom linku: Mato Galić, Eva Grgić – Uživo, live stream, 1. HNL, Inter – Hajduk / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.