DINAMO od 21 sat igra važnu utakmicu u petom kolu Lige prvaka protiv Atalante na kultnom San Siru.

Igrači Nenada Bjelice imat će veliku podršku svojih navijača, koji u Milano stižu u velikom broju. Bit će to jedno od najvećih gostovanja Bad Blue Boysa u povijesti. Dinamo je prodao četiri tisuće ulaznica koje je dobio od Atalante, no na stadionu se očekuje puno više Dinamovih navijača. Atalanta je prodala samo sedam tisuća ulaznica svojim navijačima.

>Ako se nalazite u Milanu pošaljite nam snimke i fotografije na [email protected] ili u Inbox Facebook stranice Index Sport.

UŽIVO pratite tijek atmosfere iz Milana:

17:00 Nekoliko tisuća BBB-a okupiralo je Piazzu Sempione u centru Milana, odakle se spremaju da u navijačkoj povorci, corteu, prevale put do stadiona San Siro.

15:00 Sjajna atmosfera u centru Milana. Nekoliko stotina navijača Dinama je ovdje. Bivši Dinamov golman Ivan Kelava predvodi navijanje.
Foto: Večernji.hr
 

14:40 Policija vrši pretrese i na ulazu u grad. Bad Blue Boysi uskoro stižu.
 

13:20 VIDEO: Navijači Dinama na gostovanje su ponijeli harmoniku.
 

13:00 VIDEO Pjesma navijača Dinama u Milanu:
 

 

12:50 Navijači Dinama lagano se skupljaju u centru. Pjesma počinje, a i dalje se čeka dolazak prve postave Bad Blue Boysa, oni bi trebali uskoro stići u grad. Policija i vojska su na svakom koraku, a primijetili smo i puno policajaca u civilu.

11:20 Navijači Dinama nam javljaju da policija na ulazu u Italiju strogo pregledava dokumente i ulaznice. Tko nema ulaznicu za utakmicu, ne može preko granice. Talijani tako žele spriječiti moguće nerede.

Javili smo se uživo iz Milana:

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

10:40 Većina Boysa se nalazi u Trstu, gdje policija provodi pretrese autobusa.
 

10:00 Važne upute za sve navijače Dinama u Milanu možete pročitati OVDJE.
 

09:20 Iznenadili smo se i velikim brojem vojske u centru grada. Oko pet tisuća navijača Dinama okupirat će gradsko središte. Očekuje se i dolazak ultrasa Rome koji nisu u dobrim odnosima s navijačima Atalante. U gradu su u isto vrijeme i ultrasi Intera i Milana pa je policija na oprezu.

09:00 Prošetali smo glavnim trgom u Milanu. Talijani su malo zbunjeni zbog puno policije u gradu, ne znaju za večerašnju utakmicu Lige prvaka na San Siru. Uskoro se u centru očekuje dolazak nekoliko tisuća Boysa.

08:00 Sinoć smo u gradu naišli tek na 20-ak navijača koji su tražili jeftinije pivo. Većina navijača krenula je prema Milanu u jutarnjim satima i uskoro se očekuje njihov dolazak.

San Siro dobro poznaje hrvatske navijače. Gorio je od baklji i pjesme BBB-a, Torcide i Armade

Stadion San Siro, koji prima 80.000 gledatelja, neće biti pun. Hoće li zbog toga biti manji pritisak, pitali su novinari Nenada Bjelicu.

“Mi igramo na punim i na praznim stadionima. Kad je atmosfera bolja, onda je lakše i ljepše igrati. Vidjeli smo da je na utakmicama sa Cityjem i Šahtarom bilo preko 25 tisuća ljudi, a tako će vjerojatno biti i sutra. To je lijepa atmosfera za njih, a i za nas. Nadam se obostrano dobroj utakmici”, rekao je Bjelica dodavši da je sretan što u Milano dolaze i Dinamovi navijači: “Jako smo sretni što dolaze i nadamo se da će nas svojim navijanjem gurnuti do pobjede.”

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr