U SKLOPU 21. kola HNL-a Hajduk na Poljudu od 17:30 dočekuje Lokomotivu.

Bijeli danas slave 109. rođendan, a očekuje su puno navijača na Poljudu u prvoj domaćoj utakmici u nastavku sezone. Hajduk je u prošlom kolu s 3:0 u gostima pobijedio Varaždin, a Lokomotiva je bila bolja od Rijeke s 2:1

Tijek utakmice:

HAJDUK – LOKOMOTIVA (17:30)

Sastavi: (uskoro)

Izjave uoči utakmice.

Igor Tudor: Svi su trenirali normalno, jedino Simić nije s momčadi, on će se priključiti radu u ponedjeljak. Ostali su svi na dispoziciji, spremni, motivirani. Sve će to sutra biti pozitivno. Radim svakodnevno na tome da dobijemo gard. Vidjeli ste protiv Varteksa po onoj livadi, koliko se moglo vidjeti. Želim da uvijek igramo isto. To će nam dati ono što je bitno, gard, stav, ponašanje koje ne smije biti vezano uz gostovanje, domaćinstvo i rezultat. Imamo svoj put, treba rasti, biti bolji nego što je bio slučaj u prošloj utakmici”, rekao je Tudor pa je nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Lokomotiva ima dobre igrače. Jako su dobri u kontranapadu. Imaju Sammira koji može riješiti jednim potezom, imaju Budimira. Goran Tomić je to dobro posložio, imaju našeg golmana Ivu Grbića, ali mi gledamo na sebe.”

Sammir: 

“Pobjeda protiv Rijeke nam je puno značila. Uvijek je dobro kada se pobijedi. Pobjede nam daju motiv za raditi bolje i više. Borba za Europu vodit će se do samog kraja, no mislim da itekako imamo šanse izboriti Europu”, rekao je bivši hrvatski reprezentativac pa je nastavio:

Protiv Hajduka ću svakako biti motiviran. Očekuje nas dobra utakmica, lijepo vrijeme, bit će svi preduvjeti za dobru utakmicu. Očekujem da Hajduk pritisne od početka utakmice, a na nama je da izađemo i pokušamo zaprijetiti. Možemo postići gol i ostvariti pozitivan rezultat, i oni to znaju.” 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – UŽIVO OD 17:30 HAJDUK – LOKOMOTIVA Bijeli danas slave 109. rođendan / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.