Dinamo se s vrijednim bodom vraća u Zagreb nakon trećeg kola Lige prvaka i utakmice protiv Šahtara, ali da nije bilo tih stativa, to su vrlo lako mogla biti tri boda. Bila je to sjajna utakmica u Harkivu, puna eksplozivnosti i visokog ritma, a Dinamo je dominirao većinu utakmice.

RIJEČ STRUČNJAKA

‘Potez Pjatova za psihijatriju, Dinamo je taj koji treba žaliti’

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Trener Nenad Bjelica može biti zadovoljan, ali i sam je svjestan da je sve to moglo biti drugačije.

KOMENTAR

Džaba vam milijarde i Brazilci, pravi su ‘Brazilci’ u Maksimiru

Ovdje možete pratiti prve Bjeličine reakcije nakon utakmice u Harkivu.

– Dobar rezultat, mogao je biti i bolji i gori. Igrali smo protiv jako dobrog protivnika, jako puno malih i nezgodnih igrača. Igrali su jedan na jedan, stvarno perfektno. Dobro smo se suprotstavili, dobro smo se vratili u utakmicu nakon primljenog gola. Vodili 2-1, imali još nekih šansi koje smo mogli iskoristiti. No na kraju moramo biti zadovoljni i ponosan sam na dečke – rekao je trener Dinama.

– Bio bi žal za pobjedom da nam je ovo bila zadnja utakmica i da nam nije ostvarila plasman dalje. Mi smo ostali na istom razmaku, ostajemo drugi u grupi bez obzira na rezultat utakmice Cityja i Atalante. Tako da imamo utakmicu u Zagrebu pred našom publikom i s jednom pobjedom možemo napraviti velik korak prema našim ciljevima.  Mi smo danas igrali na jedan način u obrani, a drugi način u fazi napada. Htjeli smo iznenaditi protivnika, mislim da smo došli do dosta dobrih situacija kroz tu igru u ofenzivi. U defenzivi smo bili dosta stabilni, nisam siguran da je Šahtar imao neke prilike osim ovih golova koje su zabili. Teško je bilo očekivati da će to biti perfektno, ali bilo je na dobrom nivou – kazao je Bjelica.

Izvor: Zdravko Barišić / 24sata.hr