Dok se u našoj skupini već skoro sve zna, u drugoj je ipak malo kompliciranija situacija i čak četiri momčadi se mogu plasirati u polufinale, a to su Mađarska, Norveška, Slovenija i Portugal . Tamo su do kraja ostala još tri kola, a više će se znati nakon današnjeg programa. No, u ovoj skupini će sve ovisiti o međusobnoj utakmici Portugala i Slovenije.

Dakle, najveći favoriti u toj skupini za prvo mjesto su Norvežani koji danas igraju protiv Švedske. Jedni od domaćina ovog Eura su i dalje bez poraza, a ako pobijede Švedsku i Island, a Slovenci Portugal i Mađarsku, onda će u posljednjem kolu ove dvije reprezentacije odlučivati o prvom mjestu.

No, prije toga je na rasporedu okršaj Slovenije i Mađarske. Slovenci su uz Portugal hit prvenstva, i dalje su bez poraza dok su Mađari izgubili jedino od Norveške, a remizirali s Dancima.

Ova utakmica naših susjeda gurnut će jednu reprezentaciju na korak do polufinala. Tko će to biti?

Više saznajte na izvornom linku: Boris Trifunović – UŽIVO, Pratite prijenos, live stream: Hit prvenstva Slovenija i susjedi Mađari za korak do polufinala / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.