Drugi dan Europskog rukometnog prvenstva u Švedskoj, Norveškoj i Austriji donosi čak šest utakmica, a od 18.15 pratimo dvoboje Slovenije i Poljske, Francuske i Portugala te Austrije i Češke.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Slovenci u Göteborgu s novim izbornikom Ljubomirom Vranješom, koji je naslijedio Veselina Vujovića, idu na Poljake koji više nisu onako jaka reprezentacija kao prije nekoliko godina i pobjeda u ovom duelu ne bi smjela biti upitna.

Počeli su naši zapadni susjedi očekivano autoritativno i već se u šestoj minuti odvojili na tri gola prednosti uz po dva gola Cingesara, Janca i Blagotinšeka.

Francuzi u Trondheimu imaju idealnog protivnika za zagrijavanje, Portugalce koji na europskim prvenstvima nisu bili od 2006. godine. Ni oni nisu imali problema protiv autsajdera u uvodu, odvojili su se na 6-3 nakon prvih desetak minuta utakmice, no već u 16. su Portugalci došli na samo gol zaostatka i drže se u igri.

Domaćini Austrijanci u Beču imaju nešto teži posao protiv Češke. Krcata dvorana Wiener Stadthalle prati neizvjestan dvoboj gol za gol u prvom dijelu prvog poluvremena.

 

Tema: Rukometni Euro 2020.

Više saznajte na izvornom linku: Josip Tolić – UŽIVO Slovenija – Poljska, Francuska – Portugal, Austrija – Češka, rukometni Euro 2020. / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.