Videokonferencija Uefe počinje u 13 sati. Koliko će trajati, teško je reći, najvjerojatnije nekoliko sati. Predstavnici 55 nogometnih saveza, predstavnici Europske klupske asocijacije, predstavnici europskih liga, predstavnici nogometnog sindikata FIFPro i naravno članovi Izvršnog odbora Uefe.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Odlučivat će se o Euru 2020., Ligi prvaka, Europskoj ligi, a dat će i naputci za nogometne lige diljem Europe. Kako se doznaje, Uefa je i sama predložila odgodu Europskog prvenstva na 2021. godinu, a tu potvrdu bi mogli dobiti nakon same konferencije. Također, europska krovna organizacija otkazala je i sve smještaje u Kopenhagenu koje su rezervirali za Euro. A Kopenhagen je jedan od gradova koji je trebao ugostiti utakmice Danske, Finske, Rusije i Belgije.

Nažalost, nema nikakvog streama jer je konferencija zatvorenog tipa. Odnosno, na njoj sudjeluju samo navedene osobe s početka teksta. No pratit ćemo sve i pravovremeno vas izvještavati o najnovijim informacijama.

JUST IN:

Uefa has proposed by themselves to postpone Euro to 2021.

Proposal to be accepted.

Meanwhile Equipe leaked that Uefa already cancelled all bookings in Copenaghen

— Tancredi Palmeri (@tancredipalmeri) March 17, 2020

Danas će biti donesen zaključak, ali ne i konačna odluka. Naravno, ako se zaključi da je najbolje odgoditi Europsko prvenstvo, onda će Izvršni odbor na svojoj sjednici gotovo sigurno donijeti takvu odluku.


Više saznajte na izvornom linku: Antonio Bevanda, Zdravko Barišić – UŽIVO Sudbonosna konferencija: Hoće li Uefa odgoditi Euro na 2021. godinu? / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.