U POSLJEDNJIH nekoliko dana situacija u Milanu izmakla je kontroli. Zvonimir Boban otvoreno je kritizirao svog nadređenog Ivana Gazidisa i zatražio od uprave da definira njegov status i status nogometaša kojima treba produljiti ugovore. 

Danas je održan sastanak Uprave kluba na kojem je neslužbeno odlučeno da Zvonimir Boban odlazi iz kluba, a pozicija Paola Maldinija još uvijek se razmatra. Ako su napisi točni, Bobanu je presudilo što je u intervjuu za Gazzettu prozvao Gazidisa. 

Razvoj događaja pratite na Indexu iz minute u minutu. 

19:40 – Uvijek pouzdani Fabrizio Romano sa Sky Sportsa javlja kako je će Boban otići iz Milana u sljedećih nekoliko dana, ali i da ni pozicija Paola Maldinija nije sigurna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AC Milan are going to face a new revolution. Zvonimir Boban will leave the club on next days and Paolo Maldini is considering to leave too – Ivan Gazidis is working to get Ralf Rangnick as new manager for next season. 🔴⚫️ #ACMilan

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) March 2, 2020

19:30 – Nicolo Schira, dopisnik i novinar Gazzette dello Sport koja je prva i pisala o ovoj situaciji sada također piše kako je Boban dobio otkaz te da se samo čeka službena objava vrha kluba. 

#Elliott ha silurato Zvonimir #Boban. L'intervista non autorizzata alla Gazzetta è stata la goccia che ha fatto traboccare il vaso, ma i contrasti interni al #Milan duravano da tempo. Si attende solo il comunicato ufficiale. L'ennesima rivoluzione rossonera è appena iniziata…

— Nicolò Schira (@NicoSchira) March 2, 2020

19:15 – Antonio Vittielo, pouzdani novinar koji se bavi gotovo isključivo Milanom, piše kako je Boban dobio otkaz u Milanu. 

 

#Gazidis ha deciso di interrompere il rapporto con #Boban da subito, la decisione verrà comunicata nelle prossime ore, ma è solo una formalità perché il rapporto si è già interrotto. Pure #Maldini dovrebbe lasciare @MilanNewsit

— Antonio Vitiello (@AntoVitiello) March 2, 2020

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?


Više saznajte na izvornom linku: – UŽIVO Talijani pišu da je Boban dobio otkaz. Čeka se službena potvrda / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.