“VADIĆU SE NA HAKERE”: Ovako je Jelena Karleuša govorila samo tri mjeseca prije skandala

avaz
Jelena Karleuša je tri mjeseca prije afere o kojoj bruji cijeli region govorila o tome šta će učiniti ukoliko se u javnosti pojave njene eksplicitne fotografije.

Jelena Karleuša je tri mjeseca prije afere o kojoj bruji cijeli region govorila o tome šta će učiniti ukoliko se u javnosti pojave njene eksplicitne fotografije.

Jelena je odgovarajući na pitanje o tome da li se plaši hakera tada rekla:

– Znate šta, ja ću se vaditi na hakere samo onog momenta ako se desi neka moja gola slika, a do tada je to nemoguće – izjavila je ona za “IDJ TV”.
Pjevačica je zatim priznala da posjeduje fotografije ovog tipa.

– Tako nešto apsolutno ne postoji. Mislim postoji, samo je to u mom telefonu – rekla je ona krajem oktobra 2018. sa osmijehom na licu.

Nešto manje od tri mjeseca kasnije, u ponedjeljak 14. januara, sve domaće i regionalne medije preplavile su eksplicitne fotografije i poruke koje je Jelena razmenjivala sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, a ona je saopštila da se “na većini objavljenih fotografija” ne nalazi ona i da je riječ o fotomontaži, slikama ukradenim iz njenog telefona, “dorađenim i plasiranim”.

Katarina Grujić u strahu da Vranješ ne objavi i njene snimke: Samo ih pusti i j..aću ti mater!

Fudbaler Ognjen Vranješ prijeti pjevačicama sa kojima je bio u s*ks-šemi da će objaviti i njihove s*ksi fotografije. Materijal na kojem je navodno Karleuša izgleda nije jedini.

Defanzivcu Anderlehta se osladila slava koju je stekao zbog ovog skandala, pa razmišlja da otkrije sa kojim je sve poznatim damama bio.

Brojne zvijezde su zbog ovoga u velikoj panici, a cijelu situaciju najteže podnosi Katarina Grujić, koja je svojevremeno i javno priznala da je bila švalerka oženjenom Vranješu.

– Vranješ je bio u kombinaciji sa nekoliko poznatih pjevačica. Od svih njih, za sada se saznalo samo za Kaću, međutim, on se snimao i sa mnogim drugim estradnim zvijezdama. Ne znam kako mu je pošlo za rukom da svaku nagovori da se snimaju, ali sada u svom mobilnom ima bogatu kolekciju. Ako odluči da je objelodani, propašće još neki brakovi koji se na prvu loptu čine bajkovito – prenio je izvor.

Ognjenove bivše ljubavnice pokušavaju preko zajedničkih prijatelja da ubijede fudbalera da drži jezik za zubima kako im ne bi upropastio život kao Karleuši.

– One pomno prate šta se dešava u ovoj aferi sa Karleušom i mole Boga da se i njima ne dogodi isto. Samo se jedna od njih osmjelila i direktno je zvala Ognjena i molila ga da ne pušta njihove slike u javnost. Ostale su ga kontaktirale preko zajedničkih prijatelja. Najupornija je Kaća Grujić, koja je bijesna na Vranješa. Ona mu je poručila da će mu upropastiti život ako se bude igrao sa njom kao sa Karleušom – objašnjava naš sagovornik.

On dodaje da mu nije jasno zašto su sve one pale na bivšeg reprezentativca Bosne i Hercegovine:

– Nevjerovatno mi je da je za kratko vrijeme uspio da obrlati njih nekoliko. Kao da ih je omađijao. On sada gleda kako se one muče i brinu, a on uživa u Belgiji, ide na treninge i samo posmatra šta mediji pišu. Sve ovo što se dogodilo zabavlja Ognjena.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...