Prije deset godina bila je finalistica Miss Italije.

Predviđali su joj blistavu karijeru u manekenstvu, ali Valentina Vignali (27) imala je i drugu ljubav – košarku.

Danas je i manekenka i košarkašica. Vjerojatno bi igrala i na razini prve lige, da je izabrala samo košarku, ali Valentina malo snima editorijale, malo trenira. Valentina nastupa za talijanski Azzura Basket, ali kako već neko vrijeme nema niti treninga niti utakmica zbog korona virusa, vrijeme provodi u svome domu u karantenu. Naravno, silni sati provedeni u kući su joj dosadili pa je u potrazi za raznim zanimacijama kako bi popunila svoj dan.

Foto: Dario Šimović/Facebook

Vignali je tako posegnula u svoj ormar, izvadila kupaće kostime i krenula s pripremama za ljeto koje je pred vratima. Nažalost, ovakvo stanje karantene bi u cijeloj Europi moglo potrajati do početka lipnja, a Valentina želi što spremnija dočekati ljeto. Probala je kostime, ali onda ju je dočekala nedoumica. Koji kostim bolje stoji? Priupitala je svoje fanove koji su oduševljeno odgovarali u komentarima.

 

– S obzirom na to da je donedavno bilo proljetno vrijeme, a da je kolovoz iza ugla, bolje da ne budem nespremna. Koji kostim mi bolje stoji – napisala je zgodna košarkašica.

Foto: Dario Šimović/Facebook

U Italiji je do sada korona virusom zaraženo više od 100.000 ljudi, a Valentina će, kao i ostali stanovnici, još neko vrijeme provesti u karanteni. A do kolovoza će valjda pronaći rješenje za svoju nedoumicu…

Nego, što vi mislite? U kojem kostimu je zgodnija?

Više saznajte na izvornom linku: Zdravko Barišić – Valentina je u problemima: Koji kostim mi bolje stoji? / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.