Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH Mirsad Zaimović zakazao je za utorak, 31. marta, u Sarajevu vanrednu sjednicu.  

Sjednica bi trebala početi u 12 sati, a dnevnim redom planirano je razmatranje Prijedloga odluke o izmjenama Poslovnika Predstavničkog doma Parlamenta FBiH.

– Sjednica će biti održana u Domu mladih KJP Centar Skenderija, a bit će zatvorena za javnost – navodi se u najavi sjednice koja dolazi u jeku pandemije koronavirusa.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Vanredna sjednica Parlamenta FBiH održat će se u Domu mladih / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.