Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući danas na pitanja novinara o zaraženim koronavirusom na samitu kome je nedavno prisustvovao, izjavio je će nastaviti da radi i da se bori za Srbiju.

“Do kasno sam noćas radio, a i vi čudno kašljete, suvi kašalj, da se malo izolujete. Da obavijestim ljude, maloprije sam razgovarao sa Lončarom, i dalje imamo jednog oboljelog, nešto je lošijeg stanja, mi ćemo to da pratimo”, rekao je Vučić.

foto: Informer.rs

Odgovarajući na pitanje novinara N1 da li će se testirati na koronavirus, Vučić je rekao da hoće, ako se dva puta bude reprizirao film Vladac na toj televiziji.

“Samo još dva puta pustite i idem na test. Ako se ispostavi da je negativan, onda me pustite da vodim kampanju”, zaključio je Vučić.

Više saznajte na izvornom linku: – VANREDNO STANJE, VUČIĆ SE TESTIRA NA KORONA VIRUS, OGLASIO SE: “Idem u karantin do 26. aprila…”, ŠOK! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.