Zoki Šumadinac je i te kako privukao pažnju javnosti, najprije duetom sa Carom Mimi “Magija”, zatim samostalnom pjesmom “Autotjun”, a sada i učešćem u rijalitiju “Zadruga 3”.
Međutim, koliko god njegova pojava pred kamerama često umije da bude neobična, to nije ništa u poređenju sa životom koji pjevač vodi kada se kamere ugase.

– Nemam bojazan od toga da li će me moja partnerka prevariti ili ne jer je naša veza otvorena i varanje je dozvoljeno sa obje strane. Kada osjetimo potrebu da se vidimo, mi budemo zajedno i tada ne ulazimo u priču ko je sa kim bio. A i da je pitam da li me vara, ili ona mene, sigurno ne bismo dobili tačan odgovor jedno od drugog – izjavio je Zoki.
Sa druge strane, Šumadinac otkriva da je u dobrim odnosima sa bivšom suprugom.

Baš sam nedavno snimao spot u Crnoj Gori za novu pjesmu, naš sin Ivan je bio kod nje. Njegova majka i ja smo bili zajedno sve dok on nije napunio dvije godine, a onda smo se sporazumno razveli. Od tada smo u dobrim odnosima, prije svega zbog djeteta, a civilizovani smo ljudi pa nema razloga da stvaramo zlu krv između nas-kaže Zoki.

Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba