Nogometaši Varaždina u posljednjim sekundama ispustili su pobjedu protiv Gorice (2-2).

Noćna mora Varaždincima opet je bio Kristijan Lovrić koji je im je zabio dva gola. Bio je to već peti gol Lovrića ove sezone u susretu s nogometašima iz baroknog grada.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Kod prvog gola bila je to pionirska pogreška. Niti je centaršut bio jak, a moj igrač je zaspao i dao mu je prostor za postizanje gola. Drugi gol? Penal kao penal – rekao je Toplak kojem nije jasan potez Domagoja Drožđeka koji je nekoliko trenutaka prije penala za Goričane nabacio u gostujući šesnaesterac umjesto da ju je sačuvao.

– Nije mi shvatljiv potez mojeg igrača 35 sekundi prije kraja. Nabacio je loptu, umjesto da ju je sačuvao kod korner zastavice i dobijemo faul ili aut. To su te dječje bolesti i ekipa poput Gorice koja je puna krvi to iskoristi – rekao je Toplak i dodao da se njegova ekipa malo preplašila pobjede.

– U prvom dijelu trebali smo postići treći gol i riješiti utakmicu. U drugom dijelu morali smo bolje reagirati u izlascima i kvalitetnijim dodavanjima stići do bolje završnice. Takve kontre Lokomotiva je savršeno rješavala. Teško je izgubiti dobivenu utakmicu, no osvojili smo bod i vidi se veliki pomak  – rekao je Toplak.

VIDEO: VARAŽDIN – GORICA 2-2

Lovrić i Ndiaye umalo se tukli oko penala, pao čudan autogol

Toplakov kolega iz Gorice Valdas Dambrauskas istaknuo da se njegova ekipa konsolidirala u drugom dijelu te da je pogodio s uvođenjem drugog napadača.

– Nije bilo lako. Varaždinci su se dobro pripremili, ali mi smo kontrolirali igru prvih 30 minuta. Kasnije smo primili dva gola i dobro je da smo nismo primili i treći. U drugom dijelu smo se pregrupirali. Nije bilo lako jer se domaćin branio i morali smo preskakati igru, ali uspjeli smo postići oba gola – rekao je Dambrauskas.

Ipak, Dambrauskas nije zadovoljan bodom.

– Nisam previše zadovoljan bodom, jer želim da svaku utakmicu kod kuće i gostima idemo po tri boda. Želim promijeniti taj mentalni sklop igrača, no bolje i bod nego ništa – rekao je Dambrauskas.

Više saznajte na izvornom linku: Ivan Tomašković – Varaždin – Gorica 2-2, Toplak: ‘Nije mi shvatljiv potez mog igrača 35 sekundi prije kraja…’ / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.