Vatrena obloga od đumbira: Topi salo na stomaku preko noći!


Ako želite da vaše tijelo bude zategnuto isprobajte oblog od đumbira! Konzumiranjem đumbira ubrzaćete metabolizam, a samim tim i izgubiti višak kilograma. Sličan učinak ima i oblog ​​za tijelo od đumbira.

Saznajte kako da ga napravite i na koji način ga možete koristiti.

Šta je potrebno:

Kašika đumbira u prahu (ili svježe narendanog), par kašika losiona za tijelo, plastična folija, peškir, elastični zavoj.

Princip rada:

Peškir umočite u što topliju vodu te umotajte dio tijela na koji želite staviti oblog od đumbira. Ostavite par minuta kako bi se pore na tijelu raširile. Po potrebi ponovite ovaj korak još jednom.

Izmješajte đumbir i losion za tijelo te na željeno mjesto namažite deblji sloj ove mješavine. Zatim ga omotajte nekoliko puta prozirnom folijom. Preko folije stavite elestični (ili obični) zavoj.

Nemojte previše stezati. Poenta je da se osjećate udobno.

Ostavite da djeluje bar četiri sata, a ako vam ne predstavlja problem i cijelu noć. U početku možete osjetiti peckanje. Ne brinite se, jer je to znak da maska ​​deluje.

Ova maska ​​je dobra, jer đumbir smanjuje nagomilanu masnoću u tijelu.

Napominjemo da su rezultati još bolji ako ste uporni, pravilno se hranite i redovno vježbate. Takođe, dodavanjem đumbira u svakodnevnu ishranu, pojačaćete djelovanje ove maske te izgubiti još više centimetara u struku.

Napomena:

Imajte na umu da će rezultati varirati od osobe do osobe. Centimetri koje izgubite zavisiće o vašem metabolizmu, nivou aktivnosti i ishrani.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...