Ako vas zanima kakvu kolekciju dresova ili kopački za narednu sezonu izbacuju Nike ili Adidas, Puma ili Joma, Kappa ili Jako, ako vas zanima u kakvim dresovima se igra u Ligi prvaka ili drugoj kostarikanskoj ligi… Specijalizirani portal FootyHeadlines je najbolja moguća adresa.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Na gornjem videu možete se pogledati kakav su dizajn dresa ‘Vatrenih’ najavili za skori Euro 2020 (a gotovo se nikad ne varaju), a sada su na svjetlo dana izvukli i izgled gostujućeg ili drugog dresa hrvatske nogometne reprezentacije:

Foto: Footyheadlines

Dakle: 100 % na tragu crno-sivih kockica sa crvenim detaljima tj. kombinacije koja će nam zauvijek grijati srce sjećanjem na divne dane ruskog mundijalskog ljeta 2018.!

Foto: Matthew Childs/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Nike je lagano modificirao dizajn, ali se i držao tradicije koju je sam pokrenuo na temelju povijesnih kockica (ili kvadratića, ne budimo cjepidlake). Samo je smanjio kockice i prema novom predlošku dodao dvije nove crvene crte iznad bokova.

Modrić & com. bi u novom dresu trebali istrčati na skorim prijateljskim tj. pripremnim utakmicama, a i hlačice i ‘štucne’ bit će crne boje. Što vi mislite o ovoj novoj kombinaciji?

 

Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić – Vatreni dres br. 2! Hrvatska i na Euro ide s crnim kockicama / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.